moaedvardsson.blogspot.com

Och jag har nu officiellt bytt blogg, lägg till den här  i era favoriter istället! ;)

Måste erkänna att det inte är utan smärta jag lämr denna eftersom man ändå har en del inlägg här.

sjukdomens konsekvenser

Jag har tänkt på det här med bloggdesign eftersom att det slog mig just att jag inte har gjort ett skit åt utseendet. Alla andras är så fina och välgjorda medan jag fortfarande har en färdiggjord mall som jag inte har gjort något åt. Jag tror jag lever kvar i Skönheten-kommer-innifrån-ordspråket. Jag hoppas att mina ord är lite värda att läsa även om bloggen ser ut som den gör. Dock har jag inte heller varit så aktiv på senaste tiden heller så jag vet inte om jag har rätten att försvara mig med det heller.

Idag mår jag mycket bättre och det är det som svider. Idag skulle jag nämligen gjort massa kul men tyvärr pga av sjukdomen och mina envisa och just nu väldigt besvärliga föräldrar så låter de mig inte gå ut ikväll eftersom "du måste vara frisk en dag innan du kan gå ut " Det är ju inte som om jag har pesten och smittar alla genom att jag tittar på dem. men jag antar att mina föräldrar tror att jag kommer gå och kyssa alla och det känns inte heller så bra. Det värsta är att det inte går att övertala dem på något sätt när de väl har bestämt sig. så vad har jag för val? Eftersom mina föräldrar faktiskt inte ens är hemma utan kommer hem på söndag så kunde jag ju alltid ta och smita iväg men omde får reda på det så skulle jag dö långsamt. Kanske genom isolering i en sådär 45 år. Skulle verkligen inte förvåna mig. Med det i bakhuvudet vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Kul att sitta hemma och häck och veta att precis alla mina andra kompisar är ute och har kul. Det tär på mig just nu, jävligt djupt. 

Jag klarar inte av fler dagar utan umgänge. Jag har inte ens varit suk länge men att gå här hemma utan att ha något att göra, utan att ens kunna äta vilket normalt utgör 70% av mina dagar, får mig att känna mig jävligt uttråkad och en smula misslyckad. Varför blir jag sjuk nu för? Det värsta är att mamma säger att jag lätt kan få gå ut på lördag, men lördag hallåååå?? då har allt redan hänt ju. Jag får spasme. Och nej, det värsta är nog lördagen utan det värsta är att jag inte kan göranågot åt det. De jävlarna som jag råkar ha en jävligt stor respkt för, har de bestämt sig så har de bestämt sig.

Jag har ingen aning om vad jag har skrivit nu och jag är för seg för att läsa igenom det.

Min bästa vän genom tiderna, hon den där som alltid har funnits för mig. hon råkar fylla år idag. Så jag tänkte lägga till ett litet Grattis här i min blogg så att mina ungefär 3 läsare ser att det faktiskt är hennes dag idag. 

Slå mig för detta blev en till klagoblogg.  

Halsfluss

Eftersom jag har sovit i princip hela dagen och eftersom jag nu är sysslolös när klockan är 23:44 så tänkte jag att jag för en gångs skull kunde plinga iväg ett inlägg för er som är intresserade.

Jag som aldrig brukar vara sjuk som jag innan tisdags kunde ha fortsatt med att säga men som ni antagligen förstår med en ledtråd som rubrik så kan jag med mina prickar i halsen avslöja att jag har fått halsfluss. och jag måste säga att det inte är sådär jättehärligt då man hade fredagen planerad. Nu har min föräldrar förbjudit mig att gå ut på fredag så jag och min bror ska väl nörda filmer hela kvällen. Om jag inte hade haft den halsont som jag nu har hade vi lätt  köpt chips, godis, popcorn och allt men med halsfluss låter tanken på att svälja dessa produkter inte som en sån skön grej. Det är nämligen det mina dagar går ut på - fokusera på att inte svälja vilket gör en jävligt hungrig efter ett tag. Dågäller det att se vad som väger tyngst; svälja mat för att du är hungrig eller helt enkelt avstå och pinas lite mindre. Jävlar, jag tror jag har kommit på en ny bantningsmetod om jag ska vara ärlig.

Nej nu känner jag att jag har klagat för ungefär 5 år så slå mig om jag klagar något mer inom den tidsperioden.  

RSS 2.0