slöseripårubriker

Jag tror jag börjar bli sjuk så väl som att jag börjar tappa lusten för den här bloggen.


-

ville bara meddela er att vi vann mot södertälje! 4-1 är inte helt fel :D

sunnyday

Och nu är jag riktigt taggad! om en timme ska jag börja bege mig mot tegelviken för att sedan bege mig mot södertälje i hopp om att vi kanske vinner för en gångs skull. Om vi tittar på tidigare spelade matcher så har de gröna faktiskt vunnit de två gångerna de möts tidigare så nu fan ska den trenden inte brytas! 

Inte nog med detta så är det imorgon fotbollsturnering på skolan då jag och jensi kommer spela tillsammans i en underbar duett. Jens har hittat fotbollsskorna har jag hört rykten om så nu har hon ingen möjlighet att dra sig ur vilket får mig att känna mig en aning tryggare. Jag hoppas på att morgondagen blir en trevlig turnering utan benbrott och bråk (fred och kärlek maaan, woodstock nästa)!  

Gårdagen spenderades hemma hos Karin tillsammans med carro, becka, mat och eurovision song contest som förövrigt inte alls slutade som sverige hade tänkt. Jag tycker det är samma visa varje gång. Sverige favorittippar sig själva och säger att vi detta år har mycket stor chans att vinna men trots detta utlovande slutar vi förbannat nog varje gång på de sista platserna. By the way så har jag aldrig gillat schlager. Men vi lät inte den fåniga sångtävlingen att dra ner stämningen utan vi hade det mys ändå <3

Nu ska jag vara en exemplarisk dotter och gå ut och plocka Liljekonvaljer till min kära moder på morsdag. LATER!

allt annat än ledsen

Alttså ibland är lyckan optimal. Idag får jag veta att man imorgon kan köpa till camping på peace and love-biljetten utan camping vilket fick mig att genast beställa en biljett utan camping för att kunna köpa till camping imorgon. JAg ringde febrilt runt till vira och becka som jag planerade att bli mitt sällskap under festivalen. Tror ni inte att biljetterna tar slut så att Becka blir utan. Helvetet bröt ut och jag och jessica grät (ungefär). Men gudarna stog på vår sida idag och Becka lyckas få tag på en biljett! Imorgon vet jag några som kommer sitta bänkade vid datorn för att få campingbiljetter!

"IT'S TRUE, LIFE WILL SMILE FOR YOU!"

jag hatar att komma på rubriker, speciellt när hela inlägget inte innehåller något meningsfullt

Idag är en bra dag, än så länge. Hade endast en och en halv lektion idag, kom hem 12:00. Solisrna hade kommit och jag blev allmänt jättefnittrig. pga. detta har jag inte börjat plugga än som jag borde men jaa mamma, jag ska plugga senare dock inte före min power nap jag just bestämde mig för att ta. 

Senare idag bär det av in till storstaden igen för lite dans.


allvarligt trauma

JAG ÄR I CHOCK! JAG TROR INTE NÅN I DENNA VÄRLD FÖRSTÅR SIG PÅ VAD SOM GÅR I MIN HJÄRNA JUST NU!

Inte nog med att det är första gången jag blOggar två gånger på ett dygn så har moa kikat på artisterna som ska till Glastonbury i sommar. OCH JAG VILL DIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!! jag tror inte ni förstår. Den 23e juni kan bli min värsta och min bästa dag i livet. Det är nämligen så att PAOLO NUTINI, THE KOOKS, THE KILLERS OCH LILY ALLEN SPELAR PÅ SAMMA SCEN PÅ SAMMA DAG!!!!!!!! fattar ni? nej jag tror inte det. JAG TROR JAG RYMMER DIT - på egen hand, eller va fan som helst

såååå, är någon på att åka dit?:D

något säger mig att du blir borta en lång lång tid

Vad har jag nu gett mig in på? Elvira min underbara friend har intalat mig att jag ska mönstra och göra lumpen. så sant som det är skrivet har Moa gjort lämplighetstest och hela köret och väntar nu på beked om hon ska få uppleva den underbara (?) utmaningen.

Jag väntar också på svar från min käre "chef" eller vad det nu blir. Jag antar att svaret kommer på måndag förhoppningsvis tillsammans med mina solglasögon också!

Det var inte så jättetrevligt när jag idag kl 14:45 skulle ta mig till ksk med hjälp av cykeln. Det regnade och var svinkallt men i det piskande regnet trampade jag och efter en ovanligt lång cykeltur kom jag fram till min destination. Uppe på ksk kollade vi damer på herrarna för att det var sagt så. Vi skulle stå i kiosken och heja på dem när de spelade sen skulle de göra likadant för oss. Tror ni det blev så? svaret är nej. När vi började vår match var i stort sett hela ksk borta, lika så regnet till vår lycka. Dock stog hela planen i vatten  vilket gjorde att bollarna ena sekunden studsade och far som fan och andra stunden fastnade den i en vattenpöl. Till min ironiska lycka insåg jag att jag hade glömt mitt underställ och fick köra endast i shorts och t-shirt vilket ledde till att jag ungefär frös av mig händerna i andra halvlek. Efter en lite mindre glädjande match blev vi ombedda att gå och trampa tillbaka alla grästuvor som hade rivits upp under spelets gång. den lilla instickarn' vill bara säga att ungefär 95% av dem var herrarnas underverk.

Imorgon är det enligt min tideräkning söndag och jag tror jag ska unna mig en rejäl sovmorgon.

grå gråare gråast

Gårdagen var en trevlig dag då jag och Miss Zackrisson åkte på äventyr i Etuna. Målet var Karin och tro det eller ej men vi kom faktiskt fram även fast vi var helt lost bland etunas gator. Karin den stackaren mådde väl inge vidare med tanke på vad hon råkat ut för men det kommer ljusare dagar stumpan! 

Jag väntar fortfarande på mina solglasögon som fortfarande inte har kommit. MORR! I och försig så har det inte varit sol på hela veckan nu (vilket jag tackar för eftersom det skulle gjort att jag längtat ännu mer) så egentligen har jag vl inte behövt dem. 

Idag har jag varit mycket duktig och skrivit ett mail till den ansvarige för mitt sommarjobb. I mailet ber jag snällt om att få ta ledigt i två dagar. Trots mina fina ord fruktar jag att jag kommer blir nekad. Det står nämligen på sidan för sommarjobb i kommunen att man absolut inte får ta ledigt under arbetsperioden så det blir nog inga ljusare dagar för mig inte. wish me luck folks!


sorglig söndag

Jag måste säga att detta har varit en ganska omtumlande dag. Jag har nu mera flyttat ner på backen och spelar mittback (?). Men det känns helt okej eftersom jag har elin bakom mig som säger vad jag ska göra. För er som inte har fattat det än så pratar jag om fotboll och alla dess positioner. Vi hade match idag bortanför Strängnäs så det tog en tid att åka dit. Väl framme har några glömt matchkläderna så vi får låna borta lagets bortaställ, kvicksund blev helt plötsligt blåa. Kändes lite mysko måste jag sga när jag skrek "kom igen nu blått" ute på plan. Lite inside information säger att vi bukar vara gröna så att ni alla vet.

Ungefär 3 min in i matchen springer Karin in i en annan spelare i en jävla fart. hon ligger på marken och skriker att hon har brytit lårbenet och att hon kommer dö. 50% rätt. Karins stackars lårben hade brytits rakt av men dö det kommer hon inte (peppar peppar (tvångstanke)). Jag kan erkänna att det inte var världens vackraste syn när de skulle lyfta upp henne på båren då hennes lår var som spagetti och man bara såg att det inte fanns något som var helt.  De flesta vart ganska omskakade men det nya blåa ksk hade fortfarande en match att spela med Moa i backlinjen(?) och Karin i ambulans. Trots detta gick det riktigt bra och vi hade övertaget i stort sätt hela tiden fram tills det är 20 sek kvar då bollen råkar stutsa emot oss och till deras lycka lyckas de trycka in ett jävla fucking skit mål. Personligen tycker jag att det var totalt orättvist eftersom de hade skickat en av våra medspelare till sjukan plus att de överhuvudtaget inte flrtjänade det på något sätt. Vi var det bättre laget och vi skulle vunnit punkt slut. Men med eftertanke så fick vi ju faktiskt inte in några bollar så var vi det bättre laget? men men vi tar dom på hemmaplan i höst och då jävlar får de akta sina lårben (egentligen borde jag inte skämta om det och jag vet att de inte gjorde det avsiktligt men jag hoppas jag blir förlåten för jag är arg!). 

Karin när du väl blir frisk senare och kan läsa min blogg (även fast du överhuvudtaget kanske inte vill det) så ska du se att detta inlägg är tillägnat dig. Du gjorde mig riktigt orolig där ett tag. Jag tycker synd om dig som av ren otur har råkat ut för det där just nu. Jag kanske inte borde nämna det för att inte göra dig mer ledsen men just när det är sommar så händer detta. Aja, vi ska iaf ha kul i sommar med eller utan brutet ben! Jag älskar dig och ta och krya på dig pluttan.

life's hard when it's difficult

Jag ber om ursäkt, jag skrev fel. Det var inte 68 Håkanlåtar utan 74.
 
Det är sjukt vad otroligt varmt det var idag. Alla gick med sommarkläder medan jag själv var svart och alldeles för vintrig. Men tyvärr kan jag inte ändra på det heller eftersom min sommargarderob knappt existerar och eftersom jag är totally pank nu så kan jag ju glömma den sommarkänslan. I den heta sommaren som just har tagig plats vill jag även påstå att för 17 år sedan kom två andra heta ting till världen. Sofie Olofsson-Kärrvall och Mr. Krödel-Jonsson himself. Jag hoppas att ni båda har haft en kanondag för det förtjänar ni båda två.

Igår ingick jag i ett löfte om att jag skulle vara klar med min Idrottsuppgift igår men tyvärr som ni kanske hade anat så blev jag inte det. Jag ber ännu en gång om ursäkt till Jessica som jag lovade. Jag hoppas innerligt att du inte tar illa upp. Och nu står jag här igen och väljer när jag egentligen inte ens har något val. senaste grey's eller plugg? vad väljer man liksom? men eftersom jag bara sitter här och klagar över att jag har så mycket åplugg så kanske jag ska börja ta tag i det och faktiskt uföra det praktiska. Jag ska aldrig mer tillåta mig själv att halka efter med någon uppgift igen för det slår tillbaka och jag får blåmärken av det. Jag och Jessica har ingått en pakt i att vi för andra ring aldrig ska komma efter i något ämne. Gör er beredda att satsa pengar!

((jag gör som becka gjorde på sin senaste blogg)Förlåt JessicaPessica för att jag inte kan bestämma mig om P&L men hur det än blir så kommer det ordna sig på ett mycket bra sätt, det känner jag på mig(peppar,peppar))

Dags för sommar?


jag kan lova er att jag hade skrivit ett otroligt intressant blogginlägg men tyvärr vill väl inte de högre makterna att jag skulle publicera det eftersom allt försvann. Jag vet att ni gråter av sorg men det finns inget att göra. Eftersom det är så otroligt många som läser min blogg så kan jag skriva en liten sammanfattning till alla er.

Idag har jag iaf åstakommit någonting. Jag och Sofie har nämligen beställt varsinna solisar. Smarta som vi är delar vi på frakten. My darlings kommer om cirkus en vecka och då är jag redo för sommarsolen.
 
 som en liten instickare vill jag säga att Jag har fått 68 Håkanlåtar som jag måste lyssna genom, hjälp.


otroligt onödigt

Med matteboken i högsta hugg hade jag för ungeför 3 min sedan planerat att jag skulle plugga för the big nationella matteprovet imorgon men medan jag gick ner med tekoppen, äpplet, ipoden och matteboken i handen passerade jag TV då jag såg att House var i full gång och det vore ju skamsligt att bara ignorera det. Därför har det inte blivit mycket till plugg. 

Alltid när jag tittar på sådana dära sjukhusprogram blir jag alltid så sugen på att bli läkare men så påminns jag direkt på att det tar cirkus 7 år att utbilda sig plus att man måste ha alla MVG i gymnasiet och det är inte ens säkert att det räcker. så eftersom jag planerar att hoppa bungy jump på Nya Zeeland, åka på road trip i USA, hälsa på tomten på arktis, lära mig surfa i Australien, rädda barn i Afrika och åka till Asien och Sydamerika för att bli allmänt brun så har jag inte tid med så mycket studerande, jag ska bara tjäna pengar grääset som pappa brukar säga och sen dra mig ut i världen. Frågan är bara hur man ska tjäna cash. Jag kan inte ens få ett skruttigt jobb som 16åring hur fan ska det då gå när jag blir äldre och är utan erfarenhet? Det undrar vi alla.


I've got a big fat giant hole to fill

Jag måste säga att jag känner mig mycket kvinnlig just nu. Jag skriver blogg som jessica tvingar mig samtidigt som jag ittar på that 70's show och pratar med jessica på msn. vågen för mig! Tyvärr så kan jag inte fortsätta denna eminenta stund av kvinnlighet eftersom jag just insåg att jag missar allt för mycket av that 70' show, better luck next time as they say in America. 

Peace&Love, Hultsfred eller Arvika? När jag tänker efter har jag bara ett val om jag inte bestämmer mig för att åka själv. många jag känner hade nämligen bestämt sig för att åka till P&L i sommar och jag tackar gärna inte nej. men med vidare forskningar har jag nu insett att det även finns andra härliga musikevangemang här i Svergie under sommaren. Först ut har vi då klassikern . Hultan. Det är ju liksom old school att åka dit plus att robyn ska spela och jag skulle verkligen väldigt gärna vilja se henne IRL doin' her thing liksååm. Problemet är är som sagt att ingen vill följa med mig dit och det är även dyrare vilket spelar en ganska stor roll för mig och min mininala budget. Arvika - den billgaste. Den stora dragningskraften här är att the kooks kommer.  Denna trevliga festival skulle för övrigt vara den mest skonsamma för min ekonomi men dock har jag inte hört så många om har varit där och vet inte heller hur det är. Och sist men inte minst har vi P&L. Kommer grymma artisetr men det känns som om alla 91or i hela Sverige ska dit för att supa  och därav mister det den ursprungliga avsikten med festivalen - musken. Rätta mig om jag har fel men det känns så. Egentligen blir det ju vad man gör det till, I guess. Trots det så får det nog bli P&L eftersom hela festivalupplevelsen inte blir mycket till upplevelse om man inte har nära och kära med sig så har jag egentligen något val överhuvudtaget? not in my opinion. Men om det skulle vara så att mitt umgänge helt plötsligt skulle få spatt och bestämma sig för att åka till Hultsfred eller Arvka så kan ni nå mig på mobilen anytime.

Klämdag

Jag säger, gud va trevligt med en ledig dag. Dock inte så trevligt när hela dagen (fram tills nu) har gått ut på ihärdigt studerande. Trots det har jag inte lyckats bli klar med min idrottshemtenta än som skulle vart inne innan sportlovet, shame on me!

Valborg blev lyckat. Jag hade det urmysigt hemma hos Sofie tillsammans med Linnea, Corre, Ellet och självklart Sofie. Vi grillade och pratade och hade det allmänt jättebra. Fick några hysteriska samtal under kvällen men det var bara kul ;D

Idag är ingen vanlig dag för idag ska Ellet själv komma till Kvicksund. Trevligt ska det bli. Jag har planerat för bad men jag är inte lika säker på om de andra är så på men vad mer kan man göra i ksund än badning liskom? Vi har även förhoppningar på att fia ska komma till ksund och göra oss sällskap. 

Nu har jag ännu en gång gjort mig själv besviken. När jag bestämde mig för att ha en blogg så bestämde jag att jag bara skulle tycka till om saker i bloggen och inte hålla på och babbla om vad jag gör och inte gör men som ni ser så har jag misslyckats. Jag får ta och förbättar mig ögona bums! dock blir det ingen förndring i detta blogginlägg eftersom jag är allt för trött för att argumentera med mig själv.

RSS 2.0