evig kärlek

Jag är hopplöst förälskad i Timo Räisänen och sådär lite småkär i Håkan Hellström vilket känns jävligt sorgligt.

absolut avundsjuk

Med nöje har jag nu börjat planera vad som behövs till Peace&Love. Dock kanjag erkänna att jag nog inte hade börjat förns imorgonkväll om det inte var för att Jessica fick magsår förra veckan och för att hon har stressat sönder de senaste dagarna och det tackar jag henne höll jag på att säga men såklart är det inte bra att hon stressar för det är inte hälsosamt. men det jag vill komma till när jag har svamlat klart om allt och inget var från början att det var bra att hon var stressad så att jag kom igång med mitt men jag inser nu att det låter jävligt ego att skriva.

Tidigare ikväll gick pappa igenom hur man använde stormköket. Med min friluftsliviga(?) uppväxt tack vare mina superscouter till föräldrar kunde jag faktiskt redan innan hur man använder ett stormkök men det är alltid bäst att vara på den säkra sidan tyckte jag och min far. Både mamma och pappa hade varsina påsar med hajksaker. Massa små miniskaer som minivisp, minikryddor, minidiskborste, minikonservöppnare. Väldigt praktiska små ting antar jag ^^ Det slog mig också att det var i samlevnad med dessa små ting mina föräldrar har levt livet. Nu kanske jag tog i en aning för att få det att låta mer dramatiskt men de har ju upplevt otroligt mycket och eftersom de var superscouter så var en stor del av det när de campade tillsammans med de små tingen. När jag tänker efter ännu mer så måste jag säga att jag faktiskt är avundsjuk på mina föräldrar. De pratar alltid om hur de var och tågluffade i så många olika länder när de var 16-18 år. Hur roligt de hade med sina kompisar och hur mycket människor de träffade. Min käre fader har faktiskt kvar en kompis från den tiden som bor i Australien och när min bror var där nere och jobbade så bodde han faktiskt hos honom så vart ska mina barn bo när de åker till Australien? De får bo på gatan för att jag aldrig har tågluffat och träffat en viss Andrew som bor i Adelade. Men faktum är att världen inte ser likadan ut som den gjorde då. Till exempel så hade pappa en kompis som liftade ner till Paris. Om man skulle göra det idag skulle man antingen bli våldtagen eller kidnappad och torterad på något psykopatiskt sätt för att sedan endast huvudet bli skickat till mina föräldrar tillsammans med ett hotbrev som säger att de vill ha 700 miljader dollar för att de inte ska ta nästa barn i Edvardssonskaran. Det är orättvist! Jag vill också ha chansen att uppleva de mina föräldrar gjorde och även om jag inte vill lifta till Paris såvill jag kunna ha möjligheten och friheten att kunna genomföra och kunna överleva utan hemska och tragiska men. Nej nu blev det för allvarligt. Det känns osm jag tar mig vatten över huvudet om jag går in i debatten om världens och den personliga frihetens samt säkerhetens utveckling så jag slänger in handduken.


jordgubbar, sill och sprit

gårdagen i virsbo var grym!  nu väntar bara ett besök av virsbo/ramnäsborna till Kvickan.

med brillorna på kollar jag på svampbob fyrkant och drömmer om en fet kebabrulle, hejdå.

lustiga små grodor

Midsommar, midsommar, midsommar. Dagen till ära blir det en sväng till allas vår kära Anna i Virsbo. Det vankas tjejmys och grillning vilket jag brukar finna mycket underhållande så förhoppningsvis blir även detta en lyckad kväll.

HA! angående Sverige vs. Ryssland så åkte vi ut ur EM även fast vi hade klarat oss på det ynka oavgjorda. Men Icke, Sverige spelade verkligen inte bra. Inför matchen vill jag påstå att jag kände mig ganska lugn i och med att det tydligen skulle bli en lätt match men som vanligt så överskattar och favoriserar Sverige sig själva. Om jag inte minns fel så skulle ju Charlotte Perelli vinna hela Eurovision?

6 dagar kvar

here's the part where I come clean

Japp, och jobbet har än så länge varit helt okej. Jag har nämligen jobbat från 9-15 varje dag den här veckan men får betalt för 8 timmar, bra va? Idag t.ex. så började vi 0 som vanligt, fick 50 min på att prata ihop oss i våra grupper (orkar inte förklara) för att sedan besöka en teaterlärare som skulle lära oss att det inte var farligt att göra bort sig. Vi köde lite teaterövningar, improvisation bl.a. vilket jag sög på men trots min bristande skådespelarförmåga så var det jävligt kul. Efter det fck vi en timmes lunch innan vi skulle ta oss till östra holmen. Vi skulle faktiskt ha åkt Elba som alla andra vanliga människor men vi fick lite VIP då vi åkte en helt egen båt. Väl på Östra holmen så skulle vi kolla på en kille som kom från sthlm som skulle underhålla barnen. Detta var alltså inte vi i fråga utan vi var där för att iakta och lära oss hur man gör, iaf något i den stilen^^ problemet var bara att det var ungefär 4 barn där så det blev att vi fick stå och klappa händerna, stampa fötterna och allt vad det var. Mycket påfrestande måste jag säga.  Efter den upplevelsen var vårat arbete för dagen över. klockan var kanke två då och då återstog det bara att vänta på båten innan vi fick sluta. Imorgon kommer hårdarbetet. Vi tre dansare ska sätta ihop typ tre danser på en dag, det blir hårt men vi ska fani mig klarat.

Jag tjatar men det är kul att tjata om det för nu är det ara 9 dagar kvar! jag tror ni förstår vad jag menar. P&L! Imorgon blir det samling kl 5 med tjejerna för att planera lite smått samt ett försök att införskaffa oss ett tält. Jag kan knappt bärga mig.

can't feel the joy you kept in store for me

Jag och jessica har kommit fram till att det är på tiden att vi skaffar tält. Vira påminde mig också just om att vi måste boka tågbiljetter. Mycket pengar som beövs läggas ut och jag har inte ett enda öre, kul jul. men det ordnar sig till slut skulle jag tippa på. Det är inte långt kvar nu, inte ens två veckor. Jag har redan börjat tagga sådär lite smått. Fixade Peace&Love-spelningslista på datorn och på ipoden här om dagen. Det innebär alltså en lista med endast artister som kommer till PL. Jag, becka, jens och vira ska leva scoutliv under tre dagar. jag har till och med frågat superscouterna mamma och pappa om vi får låna stormköket. jag och elvira har nämligen inte råd att betala utemat varje dag så vi satsar på nudlar och brukmat som ska vara riktigt hälsosamt har jag hört.

Imorgon börjar jag jobba. jag fruktar det i och med att jobbet handlar om gatuartisteri vilket jag än så länge inte riktigt tror är min grej. Fyra hela veckor ska försöka vara kreativ och så utåtriktad som möjligt man kan ju bara spekulera i hur det kommer  att gå.  Apropå arbete så jobbade jag igår på BK igen och det gick bättre den här gången. Dock vet jag fortfarande inte om jag kan fortsätta eftersom jag redan skrivit på avtal gällande det andra jobbet. då måste alltså burger king acceptera att jag inte kan jobba kontorstid(8-17) fyra veckor framöver. men jag vill ha BKjobbet ju!

Out of the blue så ska jag stå längst fram när Timo Räisänen spelar. JAG SKA! så sorry bitches, om ni ska stå längst fram så får ni slåss mot mig först och ni borde just nu bli rädda.


Burgar kungen!

fick nyss ett knäpp att jag skulle tvätta fönstrena så jag gjorde det. Dock blev det bara tre stycken varav bara insidan är tagen så jag har en aning kvar att jobba på. Mamma har nämligen gjort en beställning på fönstertvätt av alla husets fönster och när hon kommer hem på fredag kväll ska allt vara klart. Vi har 31 fönster som ska tvättas varav fyra av dem är glasdörrar. jag måste också tillägga att varje fönster ska tvättas både invändigt och utvändigt alltså sammanlagt 4 sidor/fönster. 4x31= enligt kalkylatorn på datorn cirkus 124 fönsterytor jag nogrannt ska tvätta. jag får inte heller glömma att jag inte bara ska ta glaset utan också träet runt om och mellan ska skrubbas så det blir skinande. Som ni kanske har listat ut söker jag efter lite medlidande, lyckades jag?

Idag var jag och provjobbade på Burger King och det gick väl helt okej. Det var en aning att hålla reda på om jag säger så och det första de gör är att ställa mig i kassan så det blev ju minst en handfull mängd av stunder då jag skämde ut mig för kunderna men men, jag ska ta igen mig. ni läser just nu världens blivande bästa Burger kingares blogg, hängde ni med? Jag ska iaf tillbaka på lördag och jobba. Håller ni inte med om att jag förtjänar lite vuxenpoäng?



(va inte så jävla dåliga på att kommentera)


Let's dance to joy division

Jag har fått en ny förälskelse och lyckligvis ska jag få se dem i sommar. The Wombats - Let's dance to joy division, kan inte bli bättre. Den gör mig glad helt enkelt!

Jag måste bara få säga att jag ska provjobba på Burger King imorgon och jag är nervös så jag tror jag ska börja fila ner naglarna (får inte ha långa enligt bossen) nu och senare försöka ta mig i säng. SNART PEACE AND LOVE! och sen får jag ju inte glömma att tillägga att Sverige faktiskt vann idag, otroligt men också otroligt bra samt otroligt töntigt att man av endast en seger kan känna sig stolt att vara svensk. snart sjunger jag nationalsången som kvällsbön, pusshej

tiden är ljuv

Denna dag har varit en exemplarisk sommardag. Jens kom hit efter det ena och det andra, vi grilla oss och sköljde av oss på sanda. Stack upp till Ica för en snabb middag och senare vidare ner på bryggan. Becka fick en snilleblixt som sa att vi skulle paddla eller ro över till tågplattformen för omväxlingsskull och så snabbt som det var sagt så sprang vi upp för att hämta åror eller paddlar(?) Beckas briljanta idé fick tyvärr ett stopp då pappa sa att det var fullt av spindlar i kajaken och att den andra båten var jättejobbig att sätta i vattnet. Jag tänkte, om vi nu är mitt ute i farleden och någon känner att något kryper på benen så är det inte bra att sitta i en ostadig kajak så vi beslutade oss att ge oss iväg på cyklarna istället.   

På söndag blir det antagligen sthlm med Klara och Fia för att titta på Emma när hon tävlar. Jag ser fram emot det och tror att vi kommer få en mysdag.


Jag har just insett att jag har 765875687648 miljarder låtar jag måste lyssna igenom och lära mig till Peace and Love för att kunna texterna till låtarna är ju en stor faktor som påverkar hela upplevelsen enligt mig. dock tänker jag skita i alla kentlåtar eftersom det är ganska många.


BEFRIELSE

Och så var det sommarlov vilket jag finner väldigt underhållande. Ettan kan man säga har varit det läsåret som gått fortast i jämfört med de tidigare åren jag har på nacken. Tyckte det var nyss vi åkte till ängsö men tydligen inte. Det är dock skrämmande att åren börjar gå så fort eftersom jag tycks åstakomma mindre och mindre för var år som går. Det glädjer mig verkligen inte. Jag ska ju hinna se och göra i princip allt innan jag är 28 och ska skaffa barn så jag känner att jag får börja lägga in en högre växel, det är ju trots allt bara 11 år, 3 månader och 16 dagar kvar tills jag fyller 28.

Sommarlovet har som sagt börjat och jag har invigit det med  stek på bryggan vilket fått mig att känna smärta. Surprise! jag har bränt mig. Jag har nyligen fått veta att det dör fler folk av hudcancer per år än vad det dör i trafiken så att jag tänkte shoppa solfaktor 5000 imorgon. Jessica Jens Lindqvist kommer ju faktiskt till kvickan och vad gör man inte här om man inte badar liksom? så det blir sol imorgon också för mig. jag kan bara föreställa mig hur jag kommer seut om 24 timmar.

 
 SOMMAR   SOMMAR   SOMMAR

sommar och sol och vi har korta kjol och vi vill ha dig Markoolio!

Solen skiner, jag lyssnar på Timo Räisänen och jag ska snart till stan och kolla på treornas estet, kan det bli bättre? Jag tvivlar. Dock har jag fortfarande 2 uppsatser kvar men just nu känns det som om jag skulle kunna skriva dom på 5 minuter för jag är glaaaadddddd.

Jag har dåligt samvete för hur jag har invigit den kommande sommaren. Jag har inte badat än! under de andra normala åren har jag badat innan maj varje år för det är en regel inom vår familj. till och med pappa kom före mig i år och om jag inte passar mig så kommer mamma också få mig att känna mig värdelös. Jag förstår inte vad som hände med våran tjepakt? Fia, Becka, Thea, Emma, Vira? förklarning tack. vi brukar ju alltid bada tillsammans ju. Men som mycket annat har även detta förändrats och det vet inte jag om jag gillar. slutsats: jag måste bada. 

 

RSS 2.0