Flathead

Jag är trött och jag antar att det är bra. Jag har sprungit mina 5 km idag och det känns jävligt bra, varför gör jag det inte oftare för? efter springturen blev det dirket dopp i sjön och det finns inget skönare än att ta ett dopp på kvällen och tvätta håret i sjön. man blir så kulen efteråt och jag älskar en känslan, dte om något är sommar.

Idag har det varit shopping från öppning till stängning kan man säga. Jag köpte mig lite grejer som jag tycker att jag behöver, hehe. Jag har nämligen fått lönen annars är jag ju alltid fattig. Nu är det bara stockholm jag väntar på och en timo räisänen-tröja, en the wombats-tröja och möjligtvis en the sounds-tröja eller kanske en the killers-töja, jag råkar nämligne ha en kärlek för bandtröjor konstigt nog äger jag inga än men mitt mål med denna lön är att göra mig själv rikare på just, bandtröjor. Jag har också funderat på om jag ska köpa skivor. jag vill nämligen ha den musiken jag har lyssnat och lyssnar mest på på skivor för atrt kunna spara musiken i framtiden och för att ha möjligheten att ta mig på en nostalgitripp om dåsädr en 30 år. Sen är det ju inte negativt att faktiskt stödja de artister och band man lyssnar på genom att köpa deras skiva, dte är väl rätt logiskt egentligen?

När vi väl är inne på musik så tänker jag lägga upp dagens låt :)



trapped in yout hot car

Idag är jag handikappad, riktigt handikappad. det kommer väl inte som någon överraskning när jag säger att jag har bränt sönder min rygg så att det gör ont att luta mig mot den eller att ens ligga på den. det gör det ju inte bättre att det är varmt som in i helvete ute och att det inte finns ett svalt ställe i huset man kan vara i. Dock klagar jag inte på denna värme men för mig som får panik så  fort det  blir för varmt så är det lite jobbigt, speciellt med en bränd rygg.

Igår blev det middag med Lina, Sofie, Corre och Jessica vilket visade sig bli en riktig mysigkväll bortsett från när det inte kom något tåg som jag hade planerat att åka med men då räddade Lina mig. Jag kände att det har gått för länge utan att ha sett de där ansiktena så det var en lättnad att få se dem igen. och det får inte ta för långt tid till nästa gång heller.

Ikväll vankas det poolparty hos mormor och morfar. Vi ska inviga deras pool som de har "renoverat".Maria och jag var därför och köpte en skitstor badanka samt två små till våra kära morföräldrar. jag hoppas på en rätt lugn kväll ikväll efetrsom jag inte idag känner mig helt som jag borde.

jagharbröst,jagärmogen?

Jag blir irriterad och nästan frustrerad! Alla dessa listor på bilddagboken gör mig arg. Visst kan det vara kul att fördriva tiden med en meningslös lista men har det inte gått lite överstyr när man mäter mogenhet genom hur mycket man shoppar och om man låter ens pojkvän ta på en eller inte.  Det förstår väl vem som helst att man tar på varndra när man är tillsammans med någon i den här åldern men om man nu av någon anledning inte vill att killen ska göra det så visar man väl bara mer mogenhet om man vågar säga ifrån? eller har jag fel?

Och sen när blev man mogen om man gillar att shoppa eller inte? Om man föredrar att vara hemma med kompisar eller hellre är ute och ränner på stan handlar välom en personlighetssak inte om hur mogen man är? aja. egentligen ska jag inte ens lägga ner tid på det där för dne som har gjort den är antagligen för patetisk för det.


"Mogenhet.
Låter du din kille ta på dina bröst, rumpa, könsorgan:
Har många sagt att du är mogen för din ålder:
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är:
Har du fått bröst: 
Har du fått höfter: 
Tycker du om att vara på stan eller att vara med kompisar hemma och leka; 
Du älskar att shoppa:"


mys, film, regn och sommarlov

Sommarlovet flyter på som det ska antar jag. Det har regnat hela dagen och jag va nog den enda i Sverige som faktiskt gillade det. Jag kunde ligga hela dagen i sängen utan att få dåligt samvete. Eternal sunshine of the spotless mind stal min tid men filmen var värd det. Jag gillar sånna där lite mystiska filmer som får en att börja tänka. Det som gör en film enligt mig är faktiskt reaktionerna efter. En bra film skapar djupare känslor eller helt enkelt får en att reagera.

Gråta med ett leende

Jag har just fått en ny favoritfilm, gråta med ett leende lyder titeln. Jag lämnade min hårda fasad och släppte på tårarna. Ni ska se den.

Jag kan också säga att jag just nu är för aktiv dödshjälp. Godnatt!

B-day

Denna lördag är en bakisdag både i vädret och i sinnet. Gårdagen var mycket rolig men jessicas kommentar "fpf asusually" förklarar ungefär hela kvällen. Hur lyckas jag?


så kan det gå när inte haspen är på

Efter Karins och Tildas födelsedagsparty tror jag att jag fick nedsatt syn, är det så det ska vara så kommer jag inte fira några fler födelsedagar. Det gör ont också.

men jag är glad :D


tala i tungor

Kände mig lite halvnuts och överambitiös när jag efter tårtbakning begav mig ut för en 5 kilometers springtur. Det galna i det hela visar sig i tiden. Klockan var nämligen runt 23:50 när jag lämnade huset. Otroligt nog kom jag hem igen efter många astmaattacker och spökhallucinationer i det mörka kvicksund dock likt en mycket utarbetad gruvarbetare skillnaden var bara att jag inte var skitig under naglarna. Jag känner mig fortfarande sådär konstig och jag vet inte varför. men all i know, så att säga är att träning faktiskt får mig på bättre humör, eller iaf efter träningen då den självbelåtna känslan stiger i en sjäv likt en  knarkares känsla när hon blir hög. 

Eftersom jag blir väckt runt 6 imorgon så känner jag att det är dags för mig att säga adjö.

Gotta leave my troubles behind

Idag skrivs det historia. Inte nog med att jag frivilligt har fixat på tomten utan jag ska även ta mina första minuter bakom ratten. Eftersom min syster inte har börjat övningsköra än (även fast hon är 19) såska vi köra tillsammans. Det känns inte så jättebra för hon kommer behöva cirkus 15min på att lära sig hela bilen just för att hon är en sådan som hela tiden klarar av allting på überkort tid och medett perfekt utförande eller resultat. Jag är lite smått avundsjuk på henne måste jag säga, menmen, man måste ju ha några dåliga sidor också ;)

Jag ber om hjälp. Jag göraommitt rumoch ska välja färg till det men jag har ingen aning om vilka. Vill ha ganska ljusa väggar och sedan en mörkare fondvägg, frågan är bara vilka ljusa och mörka färger? det är där ni kommer in.

Nu skriker mamma påmig att det är mat och det ärbäst att jag lyder henne eftersom hon faktiskt fyller år imorgon. sen ska vi ju ut på vägarna, eller snarare parkeringarna för at köra lite. NI behöver väl inte nämna att jag inte har gått övningskörningskursen för det vet jag och det tragiska är att jag trotsar  lagen den ändå.  

från samma säng lyssna till samma regn

Kalla mig tönt,nörd vad som helst men det är sjukt hur mycket jag gillar när det regnar på kvällen när man ska sova. jag äskar det där smattrande ljudet av regndroppar som slår mot taket, ååh. ibland är regn bra.

Hela veckan som kommer har jag huset för mig själv så om någon har vägarna förbi och råkar stanna några nätter så gör det inte mig något. Jag förutspår att jag kommer att bli tokig och socialt inkompetent om någon inte gör mig sällskap. Fast om jag tänker efter så är det inte helt fel att sova själv i mammas ochpappas säng. jag kan liksom ligga åt vilket håll jag vill. Det kanske beror på min faktiska längd eftersom den inte är större än en vanlig dubbelsäng, skön är den iaf.

jag kan inte sova eftersom jag redan har sovit halva kvällen så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. hela huset är dött och jag tar det som ett smakprov på hur min vecka framöver kommer se ut. Det sorgliga är att jag redan har abstinens.

ooh, nu loggade jens in på msn, jag tror hon räddar min kväll. och Juste! tack tjejer för igår, ni är så jävla bra.

RSS 2.0